Mikä Tehorauta?

Tehorauta on meidän näkemyksemme ihanteellisesta tietokoneisiin ja niiden komponentteihin, oheislaitteisiin sekä tarvikkeisiin erikoistuneesta asiantuntijaliikkeestä.

Panostamme asiantuntevaan, henkilökohtaiseen ja rentoon palveluun, toiminnan tehokkuutta unohtamatta. Tärkeänä osana hyvää palvelua on oma Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva varastomme, jossa pidämme kaikkia oleellisimpia tuotteita valmiina lähettämistä tai noutoa varten.

Toimitamme mielellämme tuotteita niin yksityishenkilöille kuin suuryrityksille, ja kaikille siltä väliltä.

Edullisia hintoja laadukkaille tuotteille

Kilpailutamme tuotteiden hintoja jatkuvasti, jotta pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvän hintatason.

Edullisen hintatason ylläpitämistä sekä oman kokoonpanon osien valitsemista helpottaa myös kompakti tuotevalikoimamme. Siinä missä monet kilpailijoistamme listaavat sivuillaan jokaisen tavarantoimittajien katalogeista löytyvän mötikän, propellin ja hilavitkuttimen, Tehoraudan valikoima sisältää vain laadukkaimpia, tehokkaimpia ja parhaan hinta-laatusuhteen perusteella valikoituja tuotteita.

Mikäli kuitenkin haluat tilata jonkin valikoimastamme puuttuvan tuotteen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pystymme toimittamaan elektroniikkatuotteita laidasta laitaan.

Ympäristöystävällistä paketointia

Haluamme Tehoraudassa tehdä oman osuutemme ympäristön hyväksi, ja käytämme lähetyksissämme mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja.

Hyödynnämme kaikki meille ylimääräiseksi jäävät laatikot ja pakkausmateriaalit uudestaan, kuitenkin tuotteiden hyvästä pehmustuksesta ja lähetyksen yleisestä turvallisuudesta tinkimättä.

Varastomme ottaa myös vastaan kaiken puhtaan ja käyttökelpoisen paketointimateriaalin tehokasta uudelleenkäyttöä varten.