Tilaus- ja toimitusehdot

Helpoiten teet Tehoraudasta tilauksen verkkokauppamme kautta. Jos et kuitenkaan jostain syystä pysty tekemään tilausta sivuiltamme tai haluat tilata jonkin valikoimastamme puuttuvan tuotteen, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt, tai vaihtoehtoisesti esittää Tehoraudalle huoltajan allekirjoittama valtakirja tilausta tehtäessä.

Hinnat ja hintojen muutokset

Toimintamme perustuu suuriin volyymeihin ja pieniin katteisiin, ja verkkokaupassamme näkyvät hinnat on jo valmiiksi tingitty erittäin kilpailukykyiselle tasolle. Jos kuitenkin olet tekemässä yli 1 500 euron arvoista tilausta, voit pyytää asiakaspalvelustamme pakettitarjouksen.

Pidätämme oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, jos on tapahtunut selkeä virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden.

Tilausten toimitustavat

Voit joko noutaa tilauksesi Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevasta varastostamme asiakaspalvelun kanssa etukäteen sovittuna ajankohtana, tai valita sille joko Postin tai Matkahuollon kuljetuksen.

Toimitusaika

Lähtökohtaisesti pakkaamme ja lähetämme saman työpäivän aikana kaikki sellaiset tilaukset, jotka saapuvat meille ennen klo 15 ja sisältävät vain omasta varastostamme löytyviä tuotteita. Ajantasalla olevat varastosaldot löydät jokaisen tuotteen omalta sivulta.

Jos tuotetta ei ole varastossamme, sitä on joko tulossa lisää tai jos kyseessä on harvinaisempi tuote, sitä saatetaan hankkia varastoon vain tilauksesta. Tällöin toimitusaika vaihtelee yleensä n. 1-3 viikon välillä riippuen tavarantoimittajien varastotilanteesta ja kuljetusliikkeiden nopeudesta. Sesonkiaikoina toimitusajat saattavat olla vielä tätä pidempiä.

Mikäli on ensisijaisen tärkeää, että tilauksesi on perillä jonakin tiettynä päivänä, tiedustele tarkempaa arviota toimituksesta asiakaspalvelustamme. Me (tai kukaan muukaan) ei kuitenkaan voi täysin varmasti luvata toimitusta tietylle päivälle, sillä joskus valmistajien, tukkurien tai jonkin muun logistiikkaketjun osan arviot eivät osu kohdilleen, emmekä me voi tehdä asialle mitään.

Peruutus- ja palautusehdot

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Se ei kuitenkaan koske seuraavia tuotteita:

  • sinetöidyt ohjelmat, pelit, ääni- tai kuvatallenteet, joiden sinetöity pakkaus on avattu
  • hygieniatuotteet (mm. nappikuulokkeet), joiden pakkaus on avattu
  • asiakkaan tilauksesta valmistetut tai muokatut tuotteet, kuten konepaketit tai kustomoidut kotelot

Asiakas voi menettää palautusoikeutensa myös muissa kuluttajansuojalain määräämissä tapauksissa.

Asiakkaan tulee aina ennen palautuksen tekemistä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka antaa toimintaohjeet tapauskohtaisesti. Jotta tuotteen voi palauttaa, sekä tuotteen että sen pakkauksen kaikkine oheismateriaaleineen tulee olla käyttämättömät ja täysin uudenveroisessa kunnossa.

Muusta kuin viallisen tuotteen takuuvaihdosta johtuvan palautuksen kustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Palautuksen voi tehdä joko suoraan varastollemme tai kuljetusliikkeen välityksellä asiakaspalvelumme antamien ohjeiden mukaisesti. Asiakkaan tulee aina varmistaa palautuksen asianmukainen pehmustus ja suojaus kuljetuksen ajaksi.

Näiden ehtojen ja asiakaspalvelun antamien ohjeiden vastaisesta palautuksesta pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta 35 euron käsittelymaksun sekä tuotteen vastaanottamisesta ja takaisin lähettämisestä koituvat kustannukset.

Palautusoikeus ei koske yritysten nimissä tai yrityksien käyttöön tehtyjä tilauksia.

Maksutavat

Verkkokaupassamme tehdyt tilaukset voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla tai osamaksulla. Tarkemmat tiedot maksutavoista näet etenemällä tilauksen kanssa kassalle. Kassalle siirtyminen ei sido tilauksen tekemiseen, ja prosessin voi keskeyttää milloin tahansa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio.)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.  

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.